Lynga KBT AB

Lynga KBT AB

Ingen på min arbetsplats där jag är en omtyckt medarbetare som IT-tekniker, kan ana att jag haft stora problem med ångest och fobier. Det är väl inte direkt något man pratar om med sina kollegor. Sedan är det också så att ångest och fobier inte syns utanpå, men det märks desto mer inombords. Jag är i alla fall en person som tog tag i min situation den dagen jag började med KBT i Varberg, och det är detta som det här inlägget ska handla om, nämligen att med hjälp av KBT så kan många personer bli hjälpta mot alltifrån fobier till att komma tillrätta med självskadebeteenden. Jag fick all nödvändig hjälp när jag startade med denna KBT i Varberg hos Lynga KBT, och det här känner jag att jag vill dela med mig i ett blogginlägg i stället för att prata om det på jobbet. Här i bloggen vågar jag prata om sådana här saker. I och för sig så skulle jag våga prata med mina jobbarkompisar också, men det är väl mest så att jag tycker att det är bra om man inte blir för personlig med de personer man inte är vän med. Mina kollegor är just mina kollegor och inte mina vänner. Är ni mina vänner? Det spelar ingen roll, för här på bloggen är det upp till er om ni vill läsa det jag skriver om eller inte, här tar jag upp det som ligger mig varmt om hjärtat, och att gå på denna KBT i Varberg är något av det bästa jag har gjort, för jag fick alla redskap jag behövde. Bland annat lärde jag mig att tänka på ett nytt sätt som hjälper mot de problem jag hade. Jag hoppas att ni som tror att KBT kunde vara bra för er tar kontakt med Lynga KBT. 


Kommentarer är stängda.