Healing kan vara bra mot stress

Healing kan vara bra mot stress

Hallå, hallå och god morgon på er alla! Den här traditionella julshoppingen blir det inget med i år, jag har handlat julklappar på nätet, bland annat en mobiltelefon till mig själv då jag vill ha det senaste inom både telefoner och dylikt. Ingen stress kan man tycka, men det stämmer inte för huset ska städas, julskinkan ska kokas och så vidare, och så vidare. För att inte krascha mentalt bestämde jag mig för att få healing igen. Det var några månader sedan jag var på healing i Karlstad, eller en bit utanför för att vara mer exakt, och jag återvände häromdagen till Anima Tempel och där fick jag välbehövlig hjälp till att gå ner i varv. 

Jag har verkligen känt att det som får mig att må bra och gå ner i varv är healing och speciellt just denna healing i Karlstad eftersom det är shamansk healing som passar mig och mina behov särskilt bra. Det var en kollega som rekommenderade mig Anima Tempel för några månader sedan och det var det bästa tipset jag fått på länge. Min kollega höll på att gå in i väggen, och det var nära en sjukskrivning. Men så efter att hon varit på healing mådde hon mycket bättre på en gång och behövde inte stanna hemma från jobbet. Jag upplever också att denna healing i Karlstad gör underverk, liksom min kollega, det är nästan så man tror att det är inte är sant att det går att få ett sådant inre lugn med hjälp av healing. Dessutom blir jag otroligt fokuserad i flera dygn efter att jag har fått healing, och därför tror jag att det här med healing kunde vara bra för er också, med tanke på hur bra det är för mig och även min kollega. 


Kommentarer är stängda.